Piffa upp ditt hem med snygga posters
I sammarbete med posterstore.se
 
 
Som ni vet så har jag ju precis flyttat till Söder och det känns lite tomt på väggarna i mitt rum. Men har precis fått hem två stycken supersnygga posters med ramar som jag ska pyssla med efter jobbet idag. Även fast denna lägenhet inte heller är ett permanent boende för mig så känns det ändå bra att göra det fint hemma. Har märkt att det gör så mycket positivt med mitt humör och såklart känns det även väldigt trendigt.
 
Här ovan är några av mina favoriter, från posterstore.se. Det finns väldigt många olika att välja mellan och dessutom får du 15% rabatt om du anger rabattkoden linafogel. 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mörkare hårfärg
 
 
 
Min fina vän Moa, fixade mitt hår igår! Klippte av en del och färgade det betydligt mörkare, kanske lite för mörkt för min smak men hoppas på att färgen går ur lite. Sen är jag säkert ovan också. Snart ska jag ta tåget hem till Stockholm igen, orkade inte köra bilen tillbaka så lämnar den här hemma i Skara haha. Dock är tåget redan försenat en timma så det var tur att jag inte hann att åka iväg till stationen utan fortfarande är hemma. 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Långledig
Förra veckan var jag och Radyar lediga samtidigt. Vi passade på att ta en roadtrip till en stad som vi båda gillar.
 
Nämligen Göteborg! Så himla kul att bara jag och han kunde umgås tillsammans.
 
Skumpa smakar väl likadant i vanliga vattenglas? Njaa
 
Efter 10 arbetsdagar i rad går jag äntligen på helg! Ska sätta mig i bilen nu och rulla mot Skövde för att fira min fina vän Jenny. Tagga nästan 4h körning själv..
 
Är för övrigt riktigt sugen på att klippa av mig mitt hår (som på översta bilden) men har sparat så länge så känns som att jag borde ha denna längd ett tag till iallafall. Min fina vän Moa ska fixa mitt hår på måndag så vi får väl se vad vi kommer fram till hehe. 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fabbomåltid
Frukost är lätt mitt favoritmål som jag säkert redan sagt flera gånger haha. 
 
God morgon! Vaknade mer än en timma innan mitt alarm idag, såååå skönt. Känner mig för en gångs skull utvilad. Ska iväg och jobba brunch om en stund och senare idag har jag faktiskt inga speciella planer utan ska bara ta det lugnt! Hoppas ni får en mysig söndag :)
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mys på stan
 
 
 
En liten shoppingrunda på stan med Selmis. Vi gick dock inte så länge i butiker utan drog och åt sushi istället haha.
 
Satte mig direkt i soffan när jag kom hem för en liten stund sedan. Farligt det där, nu kommer jag ju bli jätteseg och jag har massor att göra. Ska handla, träna och packa upp resterande väskor som jag ännu inte plockat upp sedan flytten i lördags. På tal om flytten, så gick det väldigt smidigt, fick ju hjälp av min pojkvän! (Det var mycket viktigt att jag skulle nämna det.. Haha han är så söt) 
 
Nej nu ska jag försöka få något gjort! Puss så länge.
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg