Badrummet på Sketch
 
 
 Det här är alltså bilder från badrummet (där det även fanns en privat bar) inne på Sketch. Kändes nästan som att gå in på ett museum när man kom upp till dessa enorma ägg. Inne i äggen fanns toaletterna så man hade sitt egna ägg att göra sitt på, haha! Om ni inte redan har besökt Sketch, och vet hur fint det är, så måste ni verkligen dit när ni åker till London.
 
Idag då, har det inte hänt så mycket. Jag vaknade ganska tidigt men låg kvar i sängen i flera timmar innan jag tog tag i mitt liv och gick och handlade frukost. Sen har jag kollat på Sex and the City 2 och då och då springer en och annan hurtbulle förbi ute på gatan och i ungefär en millisekund så tycker jag att det ser ut som en bra idé att dra ut på en löprunda. Men sen tänker jag att det är ju faktiskt söndag, och jag tänker definitivt inte anstränga mig så idag ;)
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Gult är inte så fult
 
 
 
 
 
T-shirt - Mango/Jeans - HM/Jacket - HM/Sunglasses - Bershka
 
Har länge letat efter en gul tshirt så när jag hittade denna på mango för någon vecka sedan blev jag ju överlycklig. Det är så härligt att se alla färger i butikerna, gul är lätt en av sommarens finaste färger.
 
Nu tänkte jag dricka upp mitt kaffe och sedan börja röra mig in till stan. Jobbar kväll idag så har haft en lång sovmorgon!
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Afternoon tea på Sketch
 
 
 
 
 
 
Alltså hur fint är inte detta ställe som ligger i London?? Ni ska bara se hur badrummet ser ut! Kommer visa det i ett annat inlägg. Det kändes som man var med i en riktigt fabulös film när vi satt där inne och drack olika sorters fancy tea och åt massor av kakor. 
 
Nu är det snart en månad sedan jag och några tjejkompisar åkte till London och hade det så jäkla kul. Jag tycker nog att Sketch var en av många höjdpunkter med resan och det värsta var att jag blev magsjuk haha. Det känns som magsjuka haunt'ar mig när jag reser, även fast det inte alltid är jag som drabbas av skiten.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Valborg
 
 
 
Vettifasen vad det ser ut som vi dricker och det ser ju inte astrevligt ut. Men det är faktiskt bara för att Melisa la i skittles i drinken haha.. Och en julstjärna i fönstret på det<3
 
Har haft en så mysig valborg med denna brutta och jag bara längtar tills hon också flyttar hit till Stockholm! Såg dock aldrig någon majbrasa (vilket jag inte gjort på kanske de senaste tio åren), får se om det blir någon till nästa år istället hehe.
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg