Favvoklänning
 
 
 
 
 
 Dress - & other stories/Bag - Zara/Shoes - Scorett/Sunglasses - & other stories
 
Jag är ju helt förälskad i min röda klänning. Köpte den när jag var i Köpenhamn! Just nu sitter jag med morgonkaffet i handen och gör mig redo för att strax åka till jobbet. Ser faktiskt fram emot det efter en veckas ledighet.
 
Hoppas ni får en fin onsdag. :)
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Västkusten i mitt hjärta
 
 
 
 
 
 
Åkte till västkusten över dagen i onsdags med min fina vän, Rebecka. Har inte varit där på flera år och det var riktigt mysigt. Vi hade hennes mammas nercabbade bil så vi båda brände oss så mycket i ansiktet haha, speciellt på näsan! 
 
Vi åkte till ett sälle(den sist bilden) som jag och min familj alltid åkte till på sommrarna när jag var liten. Det var sig likt till en viss del men allting var så himla mycket mindre än vad jag minns. Smögenbryggan var också sig lik bara att det inte fanns riktigt så många butiker öppna som jag trodde att det skulle vara. 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
H.H ♡
 
 
 
Igår var jag på Håkans konsert här i Stockholm. Han är ju så jäkla bra, helt sjukt. Jag hade lätt velat gå idag också  men jag jobbar hela kvällen.. Jag drog faktiskt dit själv igår (mina vänner är inte så stora fan att de tyckte det var värt att se haha) men mötte upp syrran och hennes polare i "Rullande Baren". 
 
Som en liten tradition så köper jag alltid något på konserterna jag går på och denna gången blev det en tygpåse, en tishirt och 4 posters. Är lite avis på er som ska se honom idag eller gå på Summerburst, hoppas ni dansar för mig också!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fina Köpenhamn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En bildbomb från trippen till Köpenhamn för två helger sedan. Riktigt fin stad. Jag och Radyar åkte tåg dit och det tog sin lilla tid och extra tid för vi åkte med SJ som aldrig håller tidtabellen, haha, men det var ändå mysigt. Dock inget jag kommer göra om! 
 
Vi hann inte upptäcka så mycket på två dagar men favoriten var nog Copenhagen street food market. Var där i flera timmar! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg