Räkfrossa i Skara
 
 
När jag och mamma får bestämma mat så blir det ofta räkor och kräftor!
 
Är tillbaka hemma i Stockholm nu. Åkte hit med Radyar för någon dag sedan och igår var vi ute på stan och shoppade lite. Snart ska vi iväg och träna(!) och sen kanske åka och bada någonstnas eller gå till Gröna Lund. Det är faktiskt ganska skönt att ha semester i Sverige för en gångs skull, sen så har jag inte så mycket till val heller eftersom typ alla resor är slutsålda eller sjuuuukt dyra! Får försöka komma iväg någonstans i höst istället.
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Spiken
 
 
 
 
 
 
Nu är jag tillbaka i min hemstad igen! Gud vad jag flänger fram och tillbaka. Jag och min syster körde bilen från Stockholm hit i måndags.
 
Häromdagen åkte jag och Rebecka till Spiken och åt en grym skagenbaguette. Spiken påminner om Smögenbryggan, fast ganska mycket mindre. Men mysigt är det iallafall!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
11 juli
 
 
 
 
 
 
Här är resten utav bilderna från Louice födelsedag. Den där tårtan som hon gjorde var så jäkla god, det tog inte lång tid innan hela den var uppäten. När klockan var ungefär 22.30 gick vi till Gröna Lund för att se om vi fick komma in och åka en karusell, och det fick vi! Dom hade egentligen stängt insläppet men efter att Louice fick visa leg så trodde han i entrén på att det faktiskt var hennes födelsedag haha, och då var det okej.
 
Alltså, jag är helt slut idag. Jobbade till 2.30 igår och det var SÅ längesen jag gjorde det och det märks verkligen i min kropp idag. Men nu är det sista jobbdagen innan semester! Ska bli riktigt skönt :D
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fix inför syrrans b-day
 
 
 
 
I tisdags fyllde min kära syster 26 år! Dagen började med att jag och hennes vän Therese sjöng (eller jag sjöng och hon spelade munspel) för henne och hon fick äta tårta till frukost. Sen började vi fixa inför festen som skulle vara på kvällen. Helt sjukt vad många ballonger vi blåste upp och de låg överallt. Det var tillslut lite svårt att ta sig fram på de 33 kvm vi bor på.
 
Nu ska jag fortsätta redigera resten av bilderna från kvällen så kommer de upp här på bloggen snart. :)
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Årets första dopp!
 
 
 
 
 
God morgon!
Det är redan söndag igen.. Alltså veckorna går så himla fort och jag jobbar bara tre dagar kommande vecka för sen har jag semester! Trots att sommaren varit så kall och regnig, så hann jag ta mitt första dopp i måndags. Strax efter att jag kom upp ur vattnet började det blåsa sjukt mycket och sedan kom regnet.. Men ett snabbt dopp hann jag med iaf, och det var huvudsaken haha. 
 
Sen tog vi bilen till ett fik och satt där i flera timmar och spelade plump. Lätt bästa kortspelet. Känner att jag äntligen börjar bli lite bra på det efter typ 10 år.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg