Bye July
 
 
 
 
Klänningen är ifrån Lindex
 
Jahapp, sista kvällen på juli och sista dagen på min semester. Är redo för jobb men inte alls redo för augusti.. känns som att sommaren redan är över då. Eller ah, snart iallafall. Hur drömmigt hade det inte varit om vi hade 3 månader vinter istället, och 9 månader sommar?! 
 
Jag vet att jag är lite efter, men nu i helgen när jag inte gjort något speciellt så passade jag på att börja kolla på Game of Thrones! Jag är helt fast. Är redan på mitten av säsong två haha! Såååå nu tänkte jag kolla minst två avsnitt till innan jag somnar. PÖSS
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Pannkaksfrukost
 
 
 
Godmorgon! Åt så himla goda amerikanska pannkakor till frukost igår. Det blir liksom lite extra gott när man inte har ätit det på ett tag. Nu är det inte många dagar kvar på min semester och jag har inte så mycket planerat de sista dagarna. Radyar åkte tillbaka hem till Skara igår för att han skulle börja jobba igen. Så nu får vi se när vi kan ses nästa gång! Förhoppningsvis följer han med Rebecka och hennes pojkvän som ska hit redan nästa helg.
 
Nu tänkte jag ge mig ut på en PW och sen äta en minst lika god frukost idag!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Räkfrossa i Skara
 
 
När jag och mamma får bestämma mat så blir det ofta räkor och kräftor!
 
Är tillbaka hemma i Stockholm nu. Åkte hit med Radyar för någon dag sedan och igår var vi ute på stan och shoppade lite. Snart ska vi iväg och träna(!) och sen kanske åka och bada någonstans eller gå till Gröna Lund. Det är faktiskt ganska skönt att ha semester i Sverige för en gångs skull, sen så har jag inte så mycket till val heller eftersom typ alla resor är slutsålda eller sjuuuukt dyra! Får försöka komma iväg någonstans i höst istället.
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Spiken
 
 
 
 
 
 
Nu är jag tillbaka i min hemstad igen! Gud vad jag flänger fram och tillbaka. Jag och min syster körde bilen från Stockholm hit i måndags.
 
Häromdagen åkte jag och Rebecka till Spiken och åt en grym skagenbaguette. Spiken påminner om Smögenbryggan, fast ganska mycket mindre. Men mysigt är det iallafall!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
11 juli
 
 
 
 
 
 
Här är resten utav bilderna från Louice födelsedag. Den där tårtan som hon gjorde var så jäkla god, det tog inte lång tid innan hela den var uppäten. När klockan var ungefär 22.30 gick vi till Gröna Lund för att se om vi fick komma in och åka en karusell, och det fick vi! Dom hade egentligen stängt insläppet men efter att Louice fick visa leg så trodde han i entrén på att det faktiskt var hennes födelsedag haha, och då var det okej.
 
Alltså, jag är helt slut idag. Jobbade till 2.30 igår och det var SÅ längesen jag gjorde det och det märks verkligen i min kropp idag. Men nu är det sista jobbdagen innan semester! Ska bli riktigt skönt :D
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg