St. tropez
 
 
 
Såhär blev resultatet när jag testade min nya brun-utan-sol! Man ser egentligen inte så stor skillnad på just mina armar för att jag inte tog så mycket där då jag inte visste hur mycket färgen skulle ta. Men man ser vilken fin färg jag fick på benen iallafall, som faktiskt var riktigt bleka innan. Jag har nog aldrig varit såhär blek om benen som jag varit denna våren. 
 
Jag gillar verkligen denna produkt, dock är det jäkligt dyr men det var det värt den här gången haha! Är den någon utav er som har en annan favoritprodukt när det kommer till att BUSa sig?
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TB till Burgers & Lobsters
 
 
 
 
En liten throwback till en ganska härlig höst-dag med systra mi!
 
Man kan ju nästan tro att det är mot hösten vi går nu med tanke på hur vädret varit det senaste.. Jag verkligen längtar som en tok efter varmare väder. Är så trött på att vara blek. Häromdagen köpte jag en ny brun-utan-sol som jag egentligen tänkte testa ikväll men orkar inte gå in i duschen haha. Får testa den imorgon istället! Kanske kan få till en bra före- och efterbild så ni får se om resultatet blev något bra!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Påskmiddag
 
 
 
Årets första grillning!! Vi skippade den traditionella påskmaten (vilket var lika bra för det är ju som julbord, eller midsommarmat?). SÅ GOTT!
 
Jag och Louice tog bilen hem till Skara över påsk och idag ska vi gå på kalas. Vår farmor fyller 90 år, så om några timmar ska vi åka hem till henne på en fika. Riktigt trist att det blivit såpass kallt igen men om två dagar åker jag och mina tjejer till London, woop. :D
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Trettonde april
 
 
Det hade varit helt perfekt om jag åt en sån här fantastik frukost idag men nej, istället ligger jag hemma och är sjuk. Plus väldigt stressad! På söndag ska jag och Louice åka hem till Skara och innan dess ska jag ha hunnit packa till London (åker dit på onsdag) och även packa ner resten av alla mina saker för ska hinna flytta innan också. Den här förkylningen kommer verkligen inte lägligt..
 
Känner att det har hänt mycket jobbiga saker den senaste tiden, både personliga och det som hände här i Stockholm, och jag hoppas att ni alla mår bra! Det är så fint att se hur mycket kärlek det finns runtomkring oss trots allt. Gick förbi Sergels torg igår efter jobbet och det var första gången jag såg alla fina blommor. Det kändes så verkligt helt plötsligt, innan kändes det "bara" som information som jag inte riktigt kunde ta in och liksom förstå att det faktiskt har hänt.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg