Beige Maldon
 
 
 
 
 
Jag äääääälskar mina nya sneakers.
Såg dem i Skövde förra veckan och har inte slutat tänka på att jag verkligen måste köpa dem, haha. De är ju superlika Rihanna x PUMA Suede Creepers men jag gillar faktiskt dessa från K.Cobler lite mer, plus att de hade ett bättre pris hehe.. Får se om jag lyckas ta hand om dem, eftersom de är i mocka.
 
Igår var jag och Hanna på gymmet, och idag har jag sån sinnessjuk träningsvärk. Men det känns skönt att vara igång igen! Ska på ett Barre Move-pass lite senare idag, får se hur det går. PÖSS
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Rosendals trädgård
 
 
 
 
 
 
För någon vecka sedan gick jag och Louice till Rosendals trädgård. Det var en sån härlig höstdag, lite kylig vind och ändå ganska stekigt i solen. Vi fikade i gräset och bara tog det lugnt.
 
Det är helt sjukt att det kan vara så himla varmt fortfarande! Det är nästan 20 grader ute. Jag som är redo att ha på mig stickade tröjor och mysiga halsdukar. Fast det kommer nog snart ändå! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
The beach
 
 
 
 
Skulle inte ha något emot att vara här just nu..
Nu när jag är tillbaka hemma i vardagen igen så har jag jobbat för det mesta och umgåtts med syrran. Vi båda är faktiskt lediga nu i två dagar så vi passade på att åka hem till mammsen och pappsen för att hälsa på (även fast pappa inte är hemma då..).
 
Vi funderar faktiskt på att ta med min bil upp till Stockholm, problemet är bara parkering men det ska nog lösa sig! Vore så jäkla skönt att ha med bilen så man kan ta sig till t.ex. Ikea och liknande så man kan få lite ordning hemma.
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Skala
 
 
 
 
 
 
 Skala - en liten, mysig stad som bara låg en kvart med bil från vårt hotell. Besökte staden en kväll och det var skönt att byta miljö lite.
 
God morgon! Är hemma i Stockholm och jag har för någon timme sedan kramat Rebecka hej då och idag har jag faktiskt inga planer. Förutom att packa upp och tvätta..
 
Är för övrigt ganska redo för hösten nu. Har blivit riktigt taggad på att ta tag i träningen och jag har fått med mig mina brudar, Hanna och Selma, på den idén! Hehe..
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lemon trees
 
 
 
 
 
 
 Blouse - Mango/Skirt - Zara/Shoes - K.Cobler/Bag - from Bali
Vi har redan haft vår sista dag här på Kefalonia och ska om ca en timma åka med bussen mot flygplatsen! En vecka går så himla fort. Nu sitter vi och moffar i oss Pringels istället för att äta middag haha, så lata. Ser ändå lite fram emot att komma hem till Stockholm igen, eftersom vädret i Sverige verkar vara helt kanon. Hoppas det håller i sig bara..
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg