Detaljer i lägenheten
 
 
 
 
 
Bor för tillfället med Louice i hennes underbara lilla lägenhet på Djurgården. Perfekt läge och hon är så duktig på att inreda tycker jag!
 
Igår åkte jag hem till Skara för att hälsa på och för att hämta upp mer av mina vinterkläder till Stockholm. Det blev kallt så fort. Jag var nog lite naiv när jag trodde att jag skulle klara mig utan varma boots och halsdukar lite längre till.
 
Vad händer här i Skara då? Jo, nu i helgen har det varit spökvandring och det är även det ikväll. Är lite sugen på att gå just för att träffa alla från estet igen. Men får se ifall jag hinner med det. Ha en fantastisk lördag min vänner! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Hvisk stylist
Gjorde mitt första kollage som stylist för ett smyckesmärke som heter Hvisk. In och kolla!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Det bästa med hösten
 
 
 
 
Knitted sweater - HM/Pants - Zara/Shoes - K.Cobler
 
Här är några av mina favoritsaker på hösten:
 
• Stickade, mysiga tröjor
• Älskar höstmodet, kommer shoppa upp mycket av mina pengar nu i höst.. haha
• Dricka te
• Kolla på någon härlig serie. T.ex. Downton Abbey som jag och syrran kollar på ihop just nu
• MYSA helt enkelt, finns det något bättre?
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Yuc! ★
 
 
 
 
 Tips på en grym mexikansk restaurang, Yuc!
Det finns massor olika rätter att välja mellan och det är perfekt att ta många olika som sedan alla i sällskapet kan äta. Perfekt för någon som har lite svårt att bestämma sig för endast en maträtt.
 
 
Hur har er helg varit? Min har varit ganska lugn faktiskt, mest kollat netflix och ätit massa onyttigt haha. Så skönt att ha sånna helger ibland. Speciellt när det kan vara ganska hektiskt på jobbet så är det skönt att inte göra ett dugg när man väl är ledig.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Brunch på Vurma
 
 
 
Alltså jag är en riktig frukost-människa och jag verkligen älskar brunch! Jag och syrran var på Vurma för någon dag sedan och denna gröten var supergod.
 
Idag ska vi fixa lite i lägenheten, köpa en bokhylla, handla och städa. Vi får inte plats med våra kläder i garderoberna som finns i lägenheten så det ligger kläder överallt, kaos! Vi tänkte ta oss till söder och kika i second hand-butikerna som ligger där och hoppas på att vi hittar något. 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg