Paella
 
 
Louice gjorde så himla god Paella igår! Paella är nästan det enda jag äter när jag besöker Spanien, verkligen så himla gott.
 
Både jag och Louice är och hälsar på i Skara och ska åka hem till Stockholm i eftermiddag. Jag har egentligen inte gjort så mycket när jag varit här, träffat vänner och letat upp grejer jag vill ta med till lägenheten. Och bytt däck på bilen!! Kan äntligen använda den igen haha, kom ju ingenvart när det blev snökaos och jag fortfarande hade sommardäck på.
 
Nu tänkte jag ta en dusch för att sedan ta en fika på stan. :)
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Daddy <3
 
Haha, de verkligen "älskar" när jag tvingar dem vara med på bild ;)
 
Idag, 14 november, fyller min fantastiska pappa år! Vilken lyx att ha två speciella dagar efter varandra, först farsdag och sen födelsedag! :D Tråkigt nog så har jag varit här i Stockholm och han har varit i Norge på jobb så det har inte blivit så mycket till firande.. Men förhoppningsvis så ses vi på fredag! 
 
På onsdag efter jobbet ska jag åka till Skara och hämta lite saker till lägenheten (igen) och med lite tur så hinner pappsen komma hem innan jag åker tillbaka på fredag.
 
Nej, jag måste verkligen gå och lägga mig så jag orkar gå upp tidigt imorgon. Börjar kl 8..
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Winter wanties
1. HÄR 2HÄR 3HÄR
 
 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR
 
 
Finns så mycket fint jag vill köpa till min garderob nu i vinter! Kan inte bestämma om jag ska investera i en riktigt varm och tjock dunjacka eller en varm och fluffig päls. Eller varför inte båda? Borde dock verkligen spara varenda slant om jag vill komma iväg på någon resa i början på nästa år.. Får se hur duktig jag är på att hålla i pengarna.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Taco-mys!
 
 
Jag och syrran hade en riktig myskväll tillsammans efter jobbet förra veckan. Tacos, Downton Abbey, rödpang och Olof (krokodilen som Louice har döpt haha). 
 
Alltså shit, vad det var längesen jag bloggade. När jag hade varit i Skara och hälsat på så försvann all min inspiration till att blogga tyvärr.. MEN nu har jag flyttat från min syster på Djurgården och bor i Solna. Ska bo här i ca ett halvår och sen får vi se vad som händer!
 
Ska strax iväg till jobbet och imorgon är jag ledig. Jag och Louice ska förmodligen gå ut och bruncha ihop imorgon innan hon ska jobba och sen får vi se vad som händer.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg