My midsummer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade helt klart en perfekt midsommarafton med dessa snygga brudar!
 
Finns egentligen inte så mycket att kommentera om bilderna, tycker att de får helt enkelt tala för sig själva. Även fast vi förlorade på kubb när vi mötte de vuxna(re), så var dagen och kvällen riktigt lyckad. <3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
With my love
 
 
 Haha, han är ju så jäkla cool... 
 
 
 
 
I söndags hade jag och Radyar en heldag tillsammans, som vi inte haft på jättelänge. Vi åt lunch ute på Taco Bar vid Nordstan, tyvärr ingen restaurang jag kommer gå tillbaka till, sedan åt vi glass och åkte till ett ställe där man såg ut över nästan hela Göteborg, och till sist gick vi på bio och moffade i oss massa godis och popcorn! 
Vi blev först lite förvånade över att det var så mycket folk ute på en söndag men sedan kom vi på att det var ju Pride-festival hela helgen.
 
Rekommenderar alla som gillar att se skräckfilm att se på the Conjuring 2 för den var riktigt bra! En av få filmer jag faktiskt blivit skrämd flera gånger utav. (Kanske var mest för att det satt två lättskrämda brudar precis bakom som skrek ASHÖGT. Så jag blev förmodligen mer rädd pga dem haha..)
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Graduation 2016 - pt.2
 
 
 
 
 
 Här är några fler bilder från studenten i Skara. Jag, Rebecka och Selma struntade i att se på simningen i Botan för att vi frös så! Vi åkte hem och drack lite bubbel istället. :)

Nu ska jag iväg och fixa mina naglar (har inte gjort det sedan jag kom hem från Bali..) och efter det ska jag vidare till jobbet.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Graduation 2016 - pt.1
 
 
 
 
 
 
 
 
I fredags var det student i Skara och det var så härligt att träffa så många gamla vänner man inte träffat på så länge. Kan inte fatta att det redan var ett år sedan jag tog studenten. Tiden går verkligen fort! 
 
Jag lägger strax ut fler bilder från studenten (är lite seg på att redigera dem haha).
Stort grattis till alla som tog studenten i år!! 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Stockholm - 31/5
 
 
 
 Jag och Hanna strosa omkring på stan och skulle kolla butiker men det slutade med att vi hamnade på Dramatens terass och drack drinkar. Vi mötte även upp hennes underbara familj och käkade på Phil's burger. Senare på kvällen träffade vi min syster! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg