New make up brushes
 
 
 
Igår åkte jag till Skara för att hälsa på nu när jag var ledig i två dagar. Jag passade på att träffa min fina vän Rebecka och hon hade fått hem dessa borstar som vi skickade efter för ett tag sedan!
 
Har inte testat de än men det ska bli spännande och se om sminket blir bra..
Någon annan som har testat sånna sminkborstar?
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
A summer day with my parents
 
 
 
 
 
 
 
 
 En tbt till dagen efter midsommarafton då jag och mina päron åkte till Kinnekulle och Hällekis. Vi åkte senare på kvällen hem och grillade och kollade EM. Så himla mysigt! Kommer inte ihåg senast då jag bara umgicks med mina föräldrar.
 
Vilken helg jag har haft och så är det redan fredag igen! Rihannas konsert var riktigt bra. Som jag skrev så var Coldplay konserten så himla fin och mysig och att se Rihanna var en helt annan sak. Var helt sjukt svettig och hade sån träningsvärk i vaderna dagen efter haha! Kändes som att jag hade varit på Friskis & Svettis... Kan även vara så att jag är lite otränad hehe.
 
Nu ska jag iväg till jobbet, så ni får ha en grym fredag! <3
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
COLDPLAY
 
 
Tredje gången jag har sett på detta fantastika band och det lär bli fler gånger! En helt magisk konsert med så mycket kärlek.
 
Strax ska jag iväg till Mall of Scandinavia och hitta något jag kan ha på mig ikväll för då är det dags för nästa konsert, nämligen Rihanna
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Green dress
 
 
 
 
 
 
Dress - hm/Bag - Zara/Shoes - Vagabond/Jewelry - Lily&Rose, Pandora and Dream Big by Josefine Dahlberg
 
Så himla snyggt att jag alltid ska ha minst en en toffs på handleden...
 
Har så himla svårt för att gå och lägga mig direkt när jag kommit hem från jobbet. Jag kom hem för ca två timmar sedan och jag har suttit och redigerat bilder fram tills nu typ. Det kan även vara så att jag inte är trött för att jag är galet taggad inför denna helg! Imorgon ska jag möta upp min bror (har inte träffat honom sedan min födelsedag i februari!!) och efter det ska vi åka till Skara en sväng och sedan ska jag och Radyar vidare till Stockholm!
 
På söndag ska vi se Coldplay spela och på måndag ska jag se Rihanna!!! 
Kommentarer (4)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg