Min jul ♥
 
Min jul har varit ganska speciell i år. Jag och min syster har firat ihop (andra året i rad jag inte firar med hela familjen)  och dagen innan julafton åt vi julbord på Wärdshuset Ulla Winbladh. Vi åkte även iväg till Söder, där vi köpte med oss en fin julgran. Louice pratade om att skaffa en gran i fyra veckor innan vi faktiskt köpte en haha.. Och sen var det uppesittarkväll! Vann inte någonting men hade en riktigt mysig kväll ändå!
 
På julafton jobbade vi båda två till 17 och satt kvar och åt med några arbetskamrater (ja, jag och min syster jobbar tillsammans. Hon är en av mina chefer hehe). Efter det gick vi ut och mötte upp några andra vänner. 
 
Jag hoppas ni alla haft en härlig jul med massa god mat och kärlek. Inte långt kvar tills det är dags att dansa in det nya året!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Gretas
 
 
 
 
Hade en mysig dag inne i stan med syrran förra veckan. Efter ett tag höll vi på att frysa ihjäl och bestämde oss för att gå in och värma oss på Gretas! Jag bara älskar inredningen där. Skulle absolut kunna bo så! 
 
Hur sjukt är det inte att det redan har varit andra advent? Jag hinner inte riktigt med. Snart är ju jul över och då kommer värsta tiden på året.. januari och februari. Det enda som är bra med februari är att jag fyller år men annars, USCH. Skulle kunna tänka mig en utomlandsresa då eller jobba extra mycket haha.
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg