Gili Trawangan

Hur fint är det inte här på Gili eller?! Det är nästan inte verkligt. Jag kommer definitivt åka tillbaka till Bali igen.

Igårkväll var vi och åt på ett jättehärligt ställe som låg på stranden, på andra sidan ön. Stället heter Casa Vintage och jag skulle typ vilja bo där för det var så fint. Vi kom tyvärr lite sent dit och såg inte mycket av solnedgången men det gjorde inte så mycket. De spelade bra musik och vissa spelade fotboll och andra var inne och kikade i butikerna som fanns. 

När vi skulle gå och hämta ut pengar lite senare så gick strömmen på hela ön haha! Vi var på en väg med massa träd runtomkring så vi blev svinrädda och visste knappt vart vi skulle gå.. Men efter en stund vande man sig men det gällde att göra sig synlig så man inte blev påkörd av en häst med vagn (vilket är det enda fordonet på ön, förutom cykel). 

Ha en grym måndag! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tridatu Villa

Alltså denna villa vi bor i nu är helt fantastisk. Utsikten är en regnskog.

Vi har en natt kvar här i Ubud och sen ska vi ta oss till ön Gili. Häromdagen var vi i Monkey Forrest och det var riktigt häftigt att se. Aporna var inte direkt blyga och Louice blev typ deras "offer" haha. Det första som hände var att en apa snodde hennes vattenflaska (den enda vi hade med oss). Vi var så törstiga och det verkligen RANN svett om oss! Och sen skulle hon bara vara lite schysst och ge tillbaka en grej till en annan apa och då hoppa han på henne, haha! Försökte ta sig in i ryggsäcken och han gav sig bannemig inte.. 

Vi har inte hunnit med yoga ännu men vi ska till The yoga barn ikväll innan vi packar ihop våra saker. Nu ska vi ta vår vespa och glida ut till risfälten! 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Corner house

Åt godaste frullen på ett ställe som heter Corner House. SÅ GOD CAPPUCCINO. 

Istället för att åka till Ubud direkt så har vi bott i Canggu några dagar. Vi kände att vi bara ville sola och hänga på stranden ett tag till. Igår var vi på ett bar-ställe som heter Pretty Poison med skaterange, grym hiphopmusik och såklart även en bar och dansgolv. Det var mycket folk och stämningen var allmänt soft. Träffade på en barndomsvän som jag inte sett på sjukt länge!! Att man ska behöva åka till andra sidan jorden för att stöta på varandra haha..

Strax ska vi på massage och sen ska vi åka vidare till Ubud. :) 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Stockholm-Dubai-Denpasar

Stockholm-Dubai-Denpasar

Testar för första gången att göra ett blogginlägg från min telefon! Jag valde nämligen att inte ta med min dator (efter att både mamma och syrran tjatat om det). 
Så himla skönt att äntligen vara framme på Bali! Det tog oss 32h allt som allt från Skara och med mellanlandning osv..

Idag ska vi utforska Seminyak och imorgon så ska vi nog åka vidare till Ubud.
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GBG
 
I helgen kom min syster och hälsade på. Det var riktigt trevligt! Lyckades ta ledigt från jobbet på måndagen också så vi kunde hänga hela dagen. 
 
Jag börjar bli lite nervös inför resan nu faktiskt. Positivt nervös. Jag har aldrig flygit så långt förut! Har mestadels varit i Europa eller max till Egypten, så jag antar att det är resfebern som smyger sig på! 
BARA 4 DAGAR KVAR
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg